Miért nem akar már kibújni a babám?
Figyelt kérdés
Mára vagyok kiírva, de nem történik semmi. Tegnap jó kis összehúzódásaim voltak,de mára kialudtam. Teljesen jól vagyok, nem érzek semmit. Se a nyákdugó nem ment még el, se a víz nem szivárog. Mit tehetnék, hogy kibújjon? Hogyan segíthetnék be a dologba?
Köszi, 40hkm.
2012. aug. 10. 13:52
1/5 anonim válasza:
Hát szexeljetek egyet:) De jobb inkább várni,hátha estére megindul:)Jajj izgulsz gondolom:)
2/5 anonim válasza:
Nem kell semmifajta előjel, ahhoz hogy beinduljon a szülés. Nekem is mindkét babám mindenfajta előzetes jel nélkül indult "kifelé".
Különben vannak praktikák, málnalevél tea, lépcsőzés, szex, de szerintem a legjobb a babádra bízni, mikor akar kijönni.
Gyors és könnyű szülést!
3/5 anonim válasza:
A babáknak nagyon kis százaléka születik a kiírás napján ám :)
Lépcsőzés, sex állítólag beválhat, nekem 3 gyerekből egyet sem sikerült vele kicsalogatni :)
4/5 anonim válasza:
Jajj enis mara vagyok. Mar tiszta lelki beteg vagyok,ugy is keltem fel. Tiszta szar kedvem van egesz nap es nem tehetek rola. Elvagyik keseredve. Annyira jol erzik magukat odabent. En ma beprobalkozom egy nagy nagy setaval,de ha nem akar jonni ugysrm jon :( hat nem tudom. Setalj,vagy hnapra csinalj vmi megeroltetobb programot. Takaritsd ki az egesz hazat vagy menjetek kirandulni. Majd irj. A napokban jonniuk kellene mar.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem történt ma sem semmi. Sétáltam egy nagyot délután, de semmi. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Kedves utolsó neked is kitartást!!!!
2012. aug. 10. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!