Hol tudnám eladni a fel nem használt 4doboz duphastonomat és a 4doboz utrogestanomat? Székesfehérvár és környékén!
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 22:39
1/7 anonim válasza:
Internetek keresztül: pl.: teszvesz.hu
2/7 anonim válasza:
Vidd be a gyógyszertárba, ott segítenek eladni (ha akarnak)
3/7 anonim válasza:
Szia!
Megvannak még? Egy vagy két doboz duphostan érdekelne! Most fog elfogyni de még kellene szednem!
Előre is köszi a választ!
4/7 A kérdező kommentje:
szia.megvannak még.ha érdekel még írj privit és megbeszéljük.szia
2009. aug. 9. 20:10
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nem tudok neked privit írni, mert nincs engedélyezve sztem az emilcímed! Az én emilem zernike7@gmail.com! Holnap megyek uh-ra és akkor megmondja a doki hogy meddig kell még szednem a gyógyszert! Ha megírnál egy telószámot hogy hol tudlak elérni, akkor holnap lehet el is mennék a gyógyszerért! Előre is köszi!
Ági
6/7 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekelne 1 doboz Duphaston. Pont elfogy, mielőtt megyek a dokihoz és nem akarok kihagyni, hogy folyamatos legyen.
Székesfehérvári vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
NE HARAGUDJATOK DE NEM TUDTAM EDDIG GÉP ELÉ JÖNNI.HA MÉG KELL VALAKINEK AKKOR IRJÁTOK MEG HOGY MIKOR ÉS BEVISZEM FVÁRRA.VAGY IRJATOK SMS-T A SZÁMOM:06-30-981-67-46 MÉGEGYSZER ELNÉZÉST!
2009. aug. 14. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!