Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én most vagyok 19hetes pocakos...

Én most vagyok 19hetes pocakos.2001-ben szültem császárral a fiamat aki 8naposan szívfejlődési rendellenességben meghalt. Mi csináljak most?

Figyelt kérdés
Ekkor derült ki, hogy a varratok a méhembe nem felszívodtak hanem oldalt össze csomosodtak. Megmütöttek megint. Ekkor varták össze megint a méhem és naponta kellett a klinikára járnom kezelésre. Aztán rá nem egész fél évre megint rosszul lettem nem tudtam felkelni és magas láz, ismét kórház akkor már máshova és megint egy műtét. Ismét felnyitottak és megint összevartak. Akkor azt mondták, hogy nagyon rossz állapotban van a méhem és csak császárral szülhetek. Most, hogy terhes lettem a dokim egy szóval nem mondta hogy mi van. (Nem fogadott, elösször az volt) Azt mondta a méhem nagyobb és azért fáj mert nagyon fáj mert most jobban húzodik. Szedjek sok magne b6ot és feküdjek. Most veszélyeztett terhes vagyok az előzmények miatt és még mellé magasvérnyomásom is van, fehérje a vizeletemben és vállat rántott. Mit csináljak? Orvost váltani csak akkor tudok ha fizetek neki? Az első gyermekem miatt nem akarok mert nem figyelt rám jobban sőt.
2009. júl. 20. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat szenvedtél, megérdemelsz egy rendes dokit! Kérdezősködj ismerősöknél. Én azért választanék sajátot, mert a Te kórtörténeted speciális és sok törődést igényel. Gyönyörű babát és kevés fájdalmat kívánok szeretettel.
2009. júl. 20. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A te esetedben tényleg jobb lenne egy fogadott orvos. Ha nem teheted meg,akkor másik kórház,ahol másik orvos van...
2009. júl. 20. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen menj el egy másik orvoshoz, mond el neki részletesen mi történt veled. Nem feltétlenül kell magánrendelésre menned, ha nem teheted meg, hogy fizess az orvosnak, biztosan találsz valahol egy normálisabbat. A vérnyomásra, és fehérjére a vizeletedben mindenképpen kellett volna adnia gyógyszert. Abból akár problémák is adóthatnának a későbbiekben ha nem kezelik ki. Kicsit érdeklődj, biztosan tud valakid ajánlani egy normális szakorvost, és keresd fel mihamarabb.

Remélem minden rendben lesz! Boldog babavárást!

2009. júl. 20. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A baj a másik orvossal, hogy körzetileg hozzá tartozom, és a jelenlegi orvosam ajánlaná minden ismerösöm mert velük még sose volt ilyen és mindenki meglepödött mikor elmeséltem mi történt.Állitolag nagyon ért a szakmájához és ügyes és figyelmes.Nem értem.Csak aggodom.
2009. júl. 20. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy a magasvérnyomással már feküdtem a pécsi klinikán 3 hete engedtek ki.Kaptam dopegytet de már nem szedem mert most beállt a vérnyomásom de meg se kérdezte a doki, hogy szedem-e még.A védönöm is csak a magneb6-ot mondja meg, hogy szigorú fekvés.És ö szerinte is nagyon jó orvosom van.
2009. júl. 20. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!