Ha (remélem) összejön most a baba, és nemvárt előtt közvetlenül megyünk balcsira, be merjek menni a vízbe?
már babás voltam, de még nem tudtam róla, a Velencei-tóban fürödtem, nem lett szerencsére semmi baj.
azt mondják természetes vízben lehet fürdeni, bár én nem kockáztatok inkább. ki tudja mi van a vízben. :(
de ezt igazából Te érzed, hogy bele mersz-e menni.
első vagyok
nekem is a dokim a canesten kombit mondta, amibe 3 kúp van hogy azt használjam. persze amikor meg ezt írtam egy másik kismaminak akkor le lettem hurrogva hogy azt a 12. hétig nem szabad használni...
mielőtt bemész a vízbe előtte fél órával-órával beraksz egy kúpot persze csak kézzel és akkor lehet fürdeni
Én azt hallottam,fel kell tenni egy tampont,talán mintha azt is olvastam volna,h be kell kenni canestennel... Nem tudom,ez mennyire 'legális' módszer :) Dokit nem tudsz megkérdezni?
7 hetes km, és 2 éves csajszi anyuja
Azért azt a Canestenes kúpot nagyon nem ajánlanám annak, aki nekem tanácsolta, meg másnak sem, kifejezetten külsőleg használandó! A nyálkahártyát sztem tönkretenné, vagy nemtom, nem vagyok gyógyszerész, de kívülről simán használható, mostmár több helyen is olvastam sokaktól. Azt hiszem így is teszek (csak jó idő is legyen majd:)
Köszönöm mindenkinek a választ! a kismamáknak pedig gyorsan tovaröppenő babavárást és könnyű gyors szülést kívánok! két gyönyörű kislány boldod anyukája:)) (meg remélem még egy tesójé :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!