38+3 hetesen 2760 gr súly,88 mm BPD. AC: 321, FL: 66, HC: 314, OFD: 106, Hl: 59. Jónak számítanak az értékek? Mekkora lesz a baba szerintetek szülésnél? Súly + hossz!
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 11:36
1/7 anonim válasza:
Nekem pont 38+3 hétre született a lányom 2730 grammal. Azt mondták, hogy kicsit kisebb volt az átlagnál, de egyébként teljesen egészséges volt. Egyébként ez a súlybecslés nagyon nem pontos ám, volt akinek 2500 grammra becsülték a babáját, majd másnap megszülte 3500 grammal. :-)
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj ne érts félre, nem akarok én óriás bébit :D csak átlagot. Én 2750 gr-mal születtem anno, 38+5 naposan, gondolom ez is számít, mármint a genetika. Inkább azért írtam ki, h akinek ilyen adatokat írtak, annak milyen súly + hossz lett a végén :) bár nemsokára úgy is megtudom, de azért furdal a kiváncsiság :D
2012. aug. 8. 11:43
3/7 anonim válasza:
ÉN úgy tudom minden héten magukra vesznek még úgy 10-15 dekát. Mondjuk én nem hiszek a súlybecslésnek, mert azt mondták a 37 héten, hogy úgy 3500 körüli babánk lesz. Ehhez képest a 40 héten egy 4400 grammos kisfiúnak adtam életet. :)
Ezek csak becslések és attól is függ mikor fog megszületni, mert addig is csak növeszti a súlyát.
Könnyű szülést Neked!:)
4/7 anonim válasza:
Nekem szülés előtti napon a 41. hétben 2500 gr-ra saccolták, majd másnap megszületett 3680 gr-al, kevés a hely a magzatvíz stb... már nem pontosak a mérések azt mondta utólag a dokim !
5/7 anonim válasza:
3 kiló biztos meglesz,nyugi!! Sőt,lehet több is! Nekem anno 3100körül saccolták 39 hetesen és egy hétre rá 3800-zal született meg a fiam. Biztos eléri még a jó súlyt,ne aggódj!!! Kitartás. Most a 38 hetes uh-n 2950g-ra saccoltak, de akkora hasam van,hogy szerintem simán megvan 3,5 kiló. Érzem,hogy nem pici. (Majd kiderül pár napon belül.) Üdv, 39hkm.
6/7 anonim válasza:
nekem 34 hetesen mértek ekkora súlyt,39.héten 3600-al született.
sztem most már csak max fél-1kg-ot fog hízni
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 38+2hetesen ezek az adataim.
BPD: 94mm Ac:363mm Fl: 75mm Becsült súly:3786gr. :D
39+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!