Mensi elött vagyok 9 nappal a méhszájam zárt kemény viszont nagyon lent van, akkor nincs babó?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 13:40
1/5 anonim válasza:
én nem is értem a kérdést. azt honnan tudod hogy zárt a méhszáj??? azt nem csak orvos tudja megállapítani?
kemény??? lent van???
bocs szívesen segítenék ha érteném
2/5 A kérdező kommentje:
a méhszájam lent van és kemény és ugy érzemzárt de nembiztos,de az hogy lent van nem leeht baj,akkor már nincs babóm igaz?
2009. júl. 20. 14:20
3/5 anonim válasza:
A méhszájat te tuti nem érezheted, mivel a dokinak is ki kell tágítania, ha hozzá akar férni.
4/5 anonim válasza:
Már olvastam itt pár kérdezőt, aki ilyen korán méhszájat "vizsgál". Minek ahhoz nyúlkálni?? A doki majd megteszi helyetted a szükséges vizsgálatot! Így csak beképzelsz mindenfélét, mert hát gondolom nem vagy szülésznő vagy ilyesmi, hogy érts hozzá! Szóval inkább menj dokihoz!
5/5 anonim válasza:
En is elerem a mehszajamat most meg foleg, es a kis lyuknalbazt erzem h felig nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!