Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet? Véres folyásom van.

Mitől lehet? Véres folyásom van.

Figyelt kérdés
5-6 héten járok és holnap kell mennem uh-ra.csak most véres folyásom van, elmenjek most dokihoz nehogy elmenjen a baba? ez attól lehet? légyszi írjatok !!!! félek nagyon!!
2009. júl. 20. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Véres folyásnál ne gondolkozz, irány a doki!!!!!!!!!!

2009. júl. 20. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! sürgőssen menj el dokihoz!!!
2009. júl. 20. 11:38
 3/9 A kérdező kommentje:
másnál nem volt ilyen? ez most bajt jelent?
2009. júl. 20. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A véres folyás nem jelent túl jót, ezért ne itt kérdezősködj, hanem menj dokihoz. Persze, volt már akinél az elején volt barnás folyás és semmi baja nem lett, de ez semmiképpen nem normális dolog!
2009. júl. 20. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Sajnos jót nem jelent, de azért van még remény, ezért kell menj rögtön ügyeletre vagy a dokidhoz!!

Drukkolok neked, nektek!!

Nekem barna volt a 6. héten, de sajna nem lett jó vége, de másnál meg megmarad.

2009. júl. 20. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 10. héten volt véres a folyásom. Azonnal mentünk az ügyeletre, és mire beértem elállt a vérzés, és semmi baj nem lett. Akkor láttam először a babámat UH-n :) és hallottam a szivét is. Kaptam utrogestant és már 33 hetesek vagyunk. Ne ijedj meg, csak menj gyorsan dokihoz! Drukk!
2009. júl. 20. 11:59
 7/9 A kérdező kommentje:
azt mondta a doki valószínű meg fog jönni. holnap megyek uhra és kiderül.. lehet nem ágyazódott be és azért.. hiába a poz. teszt és a vérvétel. nem vok terhes mág uh nem látszik. és addig nem tud kezelni. lerázott gyorsan...
2009. júl. 20. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom nagyon. Majd megírod mi volt uh? És a dokidnak nincs uh-ja hogy megnézzen? Tényleg hamar lerázott. Esetleg ha még vérzel keress egy magánt, azt a 7-8 ezer forintot megéri és ők általában tudnak uh-ni.
2009. júl. 20. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:

11:49-es vagyok

Nagyon-nagyon szorítok Érted/Értetek!!! Nekem sajna az első babám elhalt, így tudom milyen szörnyű elveszteni, remélem nálad csak ijesztés a dolog és semmi baj nem lesz. Igen, elég hamar lerázott a doki, pedig ha van UH-ja, szerintem semmibe nem telt volna megnéznie, hogy mi történik. Bár sokan azt mondják, hogy ez a természet rendje és ha mennie kell, valószínűleg valami baj van, de itt sokaktól olvastam, hogy gyógyszerrel megmaradt a baba és utána nem volt probléma. Nálam már csak azt állapították meg, hogy már nem dobog a kis szíve... kb. 9 hétig volt velem. Holnap írd meg mi volt UH-on, a remény hal meg utoljára és én nagyon drukkolok neked!!!

2009. júl. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!