2/9 anonim válasza:
30. hét kisfiú és 5 kg.
Imádom ezeket a játékokat és türelmetlenül várni fogom, mi az igazság :)
3/9 anonim válasza:
32hét és kisfiú.De kérjük ám a választ is.
5/9 A kérdező kommentje:
Még akartam várni egy kicsit, de kedves harmadik eltaláltad :) Azt gondoltam senki nem találja el, mivel a családom szerint nagyon kicsi a hasam!
2012. aug. 6. 19:48
6/9 anonim válasza:
nem kicsi a hasad!én 26 hétre tippeltem volna
7/9 anonim válasza:
Szerintem formás :) bár az enyémhez képest tényleg kicsi, de ez nem jelent semmit :) _Has méretből nem ítélünk :)
31hkm
8/9 anonim válasza:
Tényleg kicsi a hasad. Nekem is nagyon kicsi volt az első gyermekkel, meg is kaptam, hogy ez macska lesz, nem gyerek... Aztán megszületett a makkegészséges kislányunk 40. hétre, 3100 gr-mal és 56 cm-vel... Ne hallgass senkire, nagyon szép a pocakod.
9/9 anonim válasza:
szép vagy, szerintem nem kicsi a pocakod :) ari a plüssnyuszi ott a fésűk között :D nekem nagyon tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!