Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennek a hölgynek normális az...

Ennek a hölgynek normális az alakja ahhoz képest, hogy öt hónapos terhes? (kép)

Figyelt kérdés

Nem én vagyok, az, csak az interneten találtam. Azért kérdezem, mert nekem is hasonló alakom van, és, hogy ez normális-e?

[link]

2012. aug. 6. 17:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen rendben van ez az alak 5 hónapos terhesen! Az első gondolatom az volt, hogy kinek kellenek ellenségek, ha ilyen barátai vannak.:S

Nekem van egy barátnőm, akivel 13 év barátság után nagyon összevesztünk és 5 évig nem is beszéltünk, amikor is kiderült, hogy babát vár. Megint "egymásra találtunk", de csak akkor találkoztunk, amikor már nagy pocakja volt. 5 év után gondolom eleve változott sokat, de képzeld el, elsétáltam mellette az utcán, mert nem ismertem meg.:) Ő is mindig hihetetlen vékony volt, de nagy mellei voltak, szóval irtó csinos volt. Ehhez képest hatalmas lett, óriási mellekkel. Teljesen ledöbbentem és sajnos azt találtam mondani, hogy "Szép nagy lettél!", de rögtön éreztem, hogy ez nem volt a legjobb mondat, úgyhogy rögtön tisztáztam, hogy a pocakjára gondoltam. Ezen kívül más utalást egyáltalán nem tettem az akkori alkatára, pedig tényleg megdöbbentő volt. Sőt, amikor ő mondta már a terhesség végén, hogy olyan bálna lett még én mondtam neki, hogy dehogyis, az a pár kiló úgyis lemegy ha megszületik a kisfia.:) És tényleg! Most lesz egy éves a fia ő pedig pár kg híján visszanyerten a versenysúlyát, bár már az alkata nem olyan, mint anno, de így is csinos és egyébként is megszépíti az anyaság, szinte sugárzik!:) Szerintem ne ez legyen most a legfőbb problémád, mert ez olyan mellékes dolog, sokkal fontosabb a kisbabád most! Az ilyen barátokat meg...hát hogy is mondjam szépen? Küldd el őket a sunyiba és szerezz igazi barátokat!:)

2012. aug. 6. 19:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy én már szívesen lennék a te helyedben, még akkor is ha akkora hátsóm lenne, hogy nem találnék rá nadrágot...:)
2012. aug. 6. 19:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Ó, te jó ég! Ez legyen a legnagyobb bajod!
2012. aug. 7. 05:15
 14/22 Anita8401 ***** válasza:
100%

Szia.

Nem tudom milyen barátaid vannak de nem lehetnek valami jó barátok ha egy várandós nőre azt mondják,hogy kövèr. Az én barátaim el vannak ájulva tőlem mióta babát várok folyton azt mondják,hogy hogy ki virultam ès hogy valósággal ragyogok :) pedig már a harmadik babánkat várjuk és már most szép nagy a pocakom :) . Nem is értem miért látod magad kövérnek hiszen babàt vársz ami bizony nagy pocakkal jár :) mi lesz ha már majd a nyolcadik hónapban leszel azt fogják a fejedhez vágni a "kedves" barátaid,hogy egy bálna vagy? Ez egy csodálatos áldott állapot amikor nem az a fontos mi lesz a testünkkel hanem,hogy egy apró kis èletet hordunk a szívünk alatt :) és hidd el sok olyan nő van aki bármit megadna azért,hogy csak egyszer is átélhesse ezt a csodàt hízás ide vagy oda.

Inkább élvezd a babavárást ahelyett,hogy a súlyod miatt aggódsz :)

Nagyon csinos kismama vagy nyugodj meg és élvezd az állapotod :)

Jó babavárást :)

22 hetes kismama

2012. aug. 7. 08:04
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem a lanyommal anno jol megnott a fenekem is, osszesen 20 kilot szedtem fel. Nagyon zavart. De szinte azonnal lement.

Jelenleg megint terhes vagyok, jo alakkal indultam, de eloszor megint a fenekem nott meg. MEg 3 honap (szerintem a vegen bujkalni fogok), de ugyanugy le fog menni, es par honapon belul ujra a "jo csaj" kategoria leszek, annyi kulonbseggel, hogy lesz 2 gyonyoru kislanyom.

2012. aug. 7. 08:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass az ilyen beszólásokra, nyugodtan vágj vissza hogy kíváncsi leszel nekik mekkora lesz a hátsó fertájuk, ha majd babát várnak! Lehet, hogy simán kétszer akkora.. Én 15 kg-t híztam az első lányommal, és le sem ment, ugy lettem terhes a másodikkal. már lassan két éves lesz a kicsi, de most kezdtem fogyni, és zavart is egy darabig, de tudod a férjem is mindig ezt mondja, amikor lát egy jó kövér tinilányt, hogy látod, te aggódsz, mikor tök jól nézel ki, őhozzá képest fele akkora se vagy pedig szültél két gyereket. És igaza van! Ne foglalkozz velük!
2012. aug. 7. 11:20
 17/22 anonim ***** válasza:
utlsó vagyok: nekem a fejem is tök "lufi" lett, de már tizen hetes terhességektől, utáltam tükörbe nézni, de szülés után 2 héttel már elmult az is, ahogy a sok víz kiment belőlem, szépen visszarendeződik majd minden!
2012. aug. 7. 11:22
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak féltékenyek rád. Ők is szeretnének majd így kinézni terhesen, mint most te. Ne is foglalkozz az ilyen "barátnőkkel". Én 5 kilót híztam eddig, és nekem is mind a fenekemre meg a combomra ment. A végéig még szerintem minimum ugyanennyi fog rám jönni, de nem érdekel. Szülés után meg a szoptatás alatt úgyis mind lemegy. Ha meg véletlenül nem, akkor lemegy majd akkor, amikor már futni kell utána. ;)

A 27 hetes kismami

2012. aug. 8. 09:46
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :-)
2012. aug. 9. 11:06
 20/22 anonim ***** válasza:
kérdező te szebb vagy kismamaként,mint a nő. nő a képen normálisan néz ki
2014. jan. 19. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!