Korrigalta a doki a terhessegi idomet?
Figyelt kérdés
Igazabol nem mondott semmit a 12.uh-on,csak annyit h "jo nagy baba". 12+4 naposnak irt le amikor elmentem hozza,de menzesz szerint pedig akkor meg csak 11+4-nek kellett vna h legyek. Tehat most akkor o korrigalt engem? Nem mondta,nekem meg nem tunt fel. 100% h menzesz szerint 11+4-nek kellett vna h legyek,de o 12+4-el inditott utnak es azota is igy szamoljak.2012. aug. 6. 17:49
1/4 anonim válasza:
hamarabb foganhatott.
az uh ad pontosabb adatot a baba méretéről.
12 + 4 napos vagy. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ertem. Mert olvastam itt a multheten,h a doki senkinek sem korrigal pedig van aki tudja a pontos fogantatast,de hogy MINDIG a menzeszhez szamolnak. De akkor nem mkinel van igy.
2012. aug. 6. 18:12
3/4 anonim válasza:
Nálam is korrigált!
A 12. Hétig egyformán nőnek a babák, utánna már genetika!
Ezért ha az új azt mondja ennyi vagy annyi idős, az a pontos adat, nem a menses szerinti, hisz mint előttem is írták, a fogantatás napja nem mindig pontos menses szerint, hiába mondja valaki megérezte, tudja melyik napon fogant... csak az tudja pontosan, aki lombikos!
4/4 anonim válasza:
Én pont egy hasonló kérdésnél bizonygattam,hogy nekem korrigáltak...
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!