Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert veteltem el 2 szer? MI...

Papp barara23 kérdése:

Miert veteltem el 2 szer? MI az oka? MIT tegyek hogy ujjbol ne forduljon elö?

Figyelt kérdés
1. kettszer veteltem elsönek 8 hetesen mäsodjära, 6 hetesen pedig nem emeltem semit nem voltam beteg normälisan etkeztem. MOST megitnt probälkoztunk 1 ev utän valoszinu megit meg lesz a baj felek mivel most 6 hetes terhes vagyok az orvos nem ad tanäcsot. aki volt ehez hasonlo dolgokban kerem väszalojatok köszi egy agodo kis mama millio pusza mindenkinek

2012. aug. 6. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ez történt Veled.

Ha a dokid nem ad tanácsot, akkor keress egy másikat. Lehet, hogy csak alacsony a hormonszinted, és azért vetélsz el. Ezt gyógyszerrel lehet orvosolni, pl. Duphaston.

2012. aug. 6. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálam is így volt: két korai vetélés egymás után, amit nálam műtéttel be is fejeztek. Bár én mindháromszor (még utána is) elsőre terhes lettem (most 38 hetes vagyok), de én is aggódtam.

Az első után hormonvizsgálatot csináltatott a doki, azzal teljesen rendben volt minden, el sem hittem, hogy másodjára is megtörténhet. A második után inzulinrezisztenciát és autoimmunt vizsgáltunk, azzal is minden ok volt. Reménykedtem, hogy hátha valamelyiknél probléma lesz, mert legalább akkor tudjuk kezelni és megvan az ok, de nem. Nem tudni miért vannak ezek a vetélések, ne magadat hibáztasd. Mondjuk én "könnyen" beszélek, mert a fiam egészséges terhességből született és utána volt már a két vetélés. Most, hogy kislányt várok, hiszek abban, hogy ő akart jönni hozzánk, mert tudta, hogy én titkon mindig is bátyó-hugi tesót szerettem volna. Ki tudja.

Ez a kislány az első 3-4 hónapos terhességemnél végigasszisztált 4 betegségemet (torokgyulladás, arcüreggyulladás, kötőhártyagyulladás és hörghurut) mégis megmaradt. Szóval nem lehet tudni, ne is keresd az okát a létező vizsgálatokon, amit rajtad végeznek el, kívül.

Tudom nehéz, de ne azon járjon az agyad, hogy mi van ha harmadjára is. Ő már hozzátok jön!! Boldog Babavárást!

2012. aug. 6. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
ki kell vizsgaltatonod magad! lehet valami hormonproblema amit gyogyszerrel konnyen kezelhetnek. addig nem is szabadott volna teherbe esned amig nem vizsgaltak ki mi a gond, mivel ha most is fennall a problema most is nagy a kockazat. azonnal keress egy rendes dokit
2012. aug. 6. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenek inkább ne is szüljenek... Te jó ég, amilyen a stílusod és írásod! A gyereked is ilyen lesz,előre sajnálom! Tanulj meg előbb magyarul, aztán gondolkozz el a babavállaláson.
2012. aug. 6. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Hogy te mekkora egy idióta, bunkó vagy!
2012. aug. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!