Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatosan feszülő, duzzadt...

Iszonyatosan feszülő, duzzadt mellek, érzékeny mellbimbók. Lehet terhesség jele? Már 3 és fél hónapja nem szedem a gyógyszert,20 napja szedem az Elevitet. Nagyon vágyunk már egy kisbabára.

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kedves kérdező. :( De ne add fel és ne keseredj el, jönni fog az a csöppség!!
2012. aug. 10. 07:23
 12/16 anonim ***** válasza:

nem kell elkeseredni fel a fejjel ne görcsölj rá és ne is ezen aggodalmaskodj mindig hidd el jönni fog... :) nagyon drukkolok nektek h összejöjjön a kis apróság :)

6.voltam

2012. aug. 10. 08:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat! Aranyosak vagytok! Hamarosan meglátogatok egy szakorvost,mert nem túl normális a menstruációm. :-( Nem elég,h a ciklusom 28-25-28-25 volt idáig,de a hosszuk is 7-6-2-2 napok voltak. Ez nem tudom,h normális-e,de minél előbb szeretném magam megnyugtatni,h nem gond van,hanem csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik mindez....De 4 hónap után???? Na majd pár nap múlva hátha okosabb leszek.
2012. aug. 14. 00:02
 14/16 anonim ***** válasza:

4 hónap még semmi hidd el :) bnőmék 8 hónapon keresztül próbálkoztak nagyon akarták görcsöltek minden peteérésnél szex állandóan meg ilyenek...aztán h nem sikerült hónapról hónapra csak simán szexeltek mikor kedvük tartotta és nem görcsölt rá egyből össze is jött már 5 hónapos a kicsi :)

nekem se mindjárt jött össze először mi is számolgattunk stb pedig minden téren egészségesek vagyunk...kb 4 hónap után sikerült :) most vagyok a 10. hétben :) mi is elkezdtünk csak úgy próbálkozni nem erre gondolni folyamatosan hidd el sokat segít rajta... :) megint a 6. voltam meg az előtted az utolsó az nem tudom hanyadik :D

majd azért írj h mizujs :)

2012. aug. 14. 09:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Párom ma beszélt az egyik doki ismerősével és ő azt mondta neki,h legalább 4 hónap,mire kiürülnek a szervezetből ezek a hormonok,de vkinél már 3 hónap alatt is kiürül.Már nem vagyok annyira rágörcsölve (vagy legalábbis igyekszem :-D)Tény és való,h nagyon szeretném,de megtanultam,h nem szabad és a sok-sok jó tanáccsal erősebb lettem. Köszönet Neked 6-oska :-)
2012. aug. 14. 22:58
 16/16 anonim válasza:
Szia! Kérdezném, sikerült-e már azóta a baba? Megtaláltalak, mert ilyesmi tüneteim vannak nekem is, a menstruációm előtt már 2 héttel és már több, mint 2 éve próbálkozunk. :( Remélem Nektek összejött! Mesélj.
2015. máj. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!