Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyerek korom ota ragom a...

Gyerek korom ota ragom a kormom es most is hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
lesz baja a babamnak?
2009. júl. 19. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Tetess műkörmöt,és máris nem fogod rágni:)ennyi!!
2009. júl. 19. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is rágom,amióta az eszemet tudom.Első babával is rágtam,mert sajnos nem tudok leszokni róla.Szerintem nem lett semmi baja a fiamnak,de rá lehet fogni a kora szülést arra is...

Én igyekszem sokszor kezet mosni ,és pl a mosogató vízbe is rakok kis Domestost.Lehet,hogy hülyén hangzik,de szerintem nem lesz baja a babának,csak csúnya a kezünk.

2009. júl. 19. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Vagy kend be nailner repair-rel, az annyira büdös, hogy garantáltan nem veszed a szádba többet a kezed! :)

Hát bajod szerintem nem lesz tőle, meg a babának sem, ha csak le nem nyeled a körmöt, de remélem ennyire még nem súlyos nálad a dolog.

2009. júl. 19. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
vannak körömrágás elleni lakkok. Egyébként én is állandóan rágom, viszont azt vettem észre ha színes lakkal van kifestve, akkor nem veszem a számba. Persze ha csak színtelen körömerősítőt teszek rá, akkor már egyből a számban van. Már két hete ki van festve bordóra és elég szépen megnőtt.
2009. júl. 19. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is azóta rágom mióta az eszemet tudom. De én is ugy vagyok vele,mint az utolsó,hogyha kivan szines lakkal festve én sem rágom. Eleinte csúnya,mert ugye nönie kell kicsit,de megéri. Néha beleunok a folytonos lakkozgatásba és nem festem ki,hát egyböl a számban van a kezem. =) Most megint bajban vagyok,ma lettem 40 hetes,és egy hete nem festem,mert a szülészeten nem szeretik...már egy párat "meg is igazitottam"! =) Próbáld ki a lakkot,hátha neked is bejön!
2009. júl. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!