Missed ab. után meddig tart a vérzés és milyen erős?
Figyelt kérdés
kb. mikor jön meg utána a rendes mensi?2009. júl. 19. 07:16
1/6 anonim válasza:
Ha jól emlékszem csak néhány napig tartott, egyre kevesebb volt és kb. 4 hétre rá jött meg. Viszont nagyon görcsölt a hasam, olyan menzis görcsök voltak, amire azt mondta a dokim, hogy normális. 2 hétig a műtét miatt, utána meg amiatt, hogy már majdnem megjött. Menzi után elmúlt szerencsére, 6 hetes kontrollon minden rendben volt, köv. hónapban újra terhes voltam! 10,5 hós a fiam.
Minden jót neked!
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a megnyugtató választ!én is minél hamarabb szeretnék újra babás lenni!
2009. júl. 19. 10:09
3/6 anonim válasza:
Változó, hogy ki mennyire vérzik. Kb. max. 2 hét alatt el kell, hogy múljon. Nekem 28 napra jött meg először és utána is 28 napra, utána meg babás lettem.
Sok szerencsét kívánok neked és türelem! :)
4/6 anonim válasza:
Szia! Sajnálom, hogy neked is át kell esned ezen! Nekem kb 4 napig tartott az "igazi" vérzés, aztán még 4-5 nap "barnázás". A mensim pedig rendesen jött meg, pont amire amúgy is esett volna. De aztán azóta nem menstruáltam, mert a pocimban van a kis szemem fénye, most már a 29. hetet töltöttük be:) Neked is gyors gyógyulást (testileg és lelkileg), és mielőbbi babásodást kívánok!
5/6 anonim válasza:
Nekem 2 nap nagyon gyenge vérzésem volt.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást!mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást!
2009. júl. 19. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!