Milyen vény nélkül kapható készítményt szedjek, ha "nem tudok wc-re menni"?
próbáld ki a kamilla teát.vagy esetleg, ha van valami étel, ital, gyümölcs ami megszokott hajtani, próbálj olyat enni, inni!
nekem mondjuk csak egy jött be.azóta is minden reggel van székletem.reggel egy korty kávé / cukor nélkül / rá egy pohár tej./ne együtt, mint tejes kávét, hanem így külön/5-10percen belül mindig megyek wc-re:D
sok sikert
28hetes kismama, boldog babavárást
Próbálj ki valamilyen fajta gyümölcs bébi ételt. A legjobb a kecskeméti szilva desszert. Nekem bevált. Továbbá 1-2 kanál oliva olaj vagy 2 evőkanál lenmag 1 doboz joghurtba, ez lazitja a székletet. De segitett nekem még hogy mindan nap elkezdtem tornázni. Ja és ne feledd a napi 2 liter ásványvíz fontos a széklet miatt.
Üdv: 31 hetes kismami
Szia!
Aranyosak a csajok, h mindenféle "lightos" módszert leírnak, de aki igazán szenved a székrekedéstől, annak ezek a módszerek nem érnek semmit (szilvalekvár, langyos víz éhgyomorra,tejeskávé stb.)
Nyugodt szívvel merem ajánlani a Mira glauber-ill.keserűsós gyógyvizet, aminek a baby változatát már egész pici gyerekeknek is adják.intersparban, coop boltban, ill.gyógyszertárban kapható, én egész terhesség alatt iszom, mert már "meghaltam"volna, főleg mióta szedem a vasat.
A lényeg, h ne töményen idd, hanem reggel éhgyomorra, kezdetnek kb.2dl ugyanannyi vízzel hígítva, utána, ha segít, elég a 0,5-1dl is, de mindig hígítva idd, mert hamarabb hat.hasonló elven működik a Hunyadi János, ill.a Ferenc József víz is, csak az ásványianyag összetételükben van némi eltérés.Hidd el, tuti használ, és nem károsít, hiszen a működés elve azon alapul, h nem engedi kivonni a bélsárból a víztartalmat, vagyis nem sül beléd a kaki, amellett serkenti a bélperisztatikát, így ingert is csinál.
Olvasd el a hozzá tartozó oldalon a leírásokat
Nekem az aszalt szilva vált be. Éhgyomorra megeszek két-három szemet, iszok rá vizet, azóta minden nap van székletem. Sok sikert.
32 hetes kismami
Szia. Puffadásra kismamának még a reni deflatint is lehet szedni. De nekem a székrekedésre az előttem felsoroltak kipróbálása után a meleg kakaó és vagy a paradicsomlé vált be.
Üdc, 30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!