Bátorfi József doktorról mi a véleményetek?
Hajdú Krisztina genetikus, szülész-nőgyógyásszal dolgozik együtt.
Hallottatok már róla?
Szia!
Nagyon magas lett az AFP-m és akkor rohantam az Istenhegyi útra. Bátorfi József vizsgált meg és mondhatom, hogy nagyon profi, nagy szakértelemmel bíró orvos. Amikor a saját dokimnak mutottam az ottani leleteket, még ő is mondta, hogy "Ja, a Bátorfi Józsi csinálta, akkor ha ő nem talált semmit, akkor minden rendben van!" Szóval nagyon elismert a szakmájában!!! Ja, és teljesen egészségesen született a kislányom a 3,2 MOM ellenére :-)))
Köszönöm. Nála voltam a 18. heti genetikai uh-on a MÁV kórházban. Mindent rendben talált.
Alacsony afp miatt (0,5) és a korom (36) küldtek genetikai vizsgálatra.
Amniocentézist nem vállaltam, épp azért, mert a doktor úr rendben talált mindent.
Erre most 21-22 hetesen a nőgyógyászom mégis ragaszkodik, hogy csak és kizárólag a Hajdú Krisztina doktornő is vizsgáljon meg, mert ő a profi.
Jövő hétvégére kaptam időpontot hozzá, de most megint bennem a félsz....
Szia,
A Hajdú Krisztina, szerintem magyarország legelismertebb genetikusa. A Bátorfi doktor ő melette dolgozik, az istenhegyi úton. Nekem Ő csinálta a CVS-t egy hónapja, és a Hajdú Krisztina "aszisztált" neki. Szerintem vér profik mind a 2-en.
Istenhegyen voltam nála 12 hetes genetikai ultrahangon.
Kedves, korrekt,alapos, segítőkész.
Szülést nem vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!