húúú, de még mennyire. Sztem ilyenkor leesik a vérnyomás és/vagy alacsony a vércukorszint. Feküdj le, lábakat a magasba, aztán ha jobban vagy egyél valamit. 12 hetes km és 4 éves kisfiú Anyukája
2012. aug. 2. 21:19
2/8 A kérdező kommentje:
mielőtt kiírtam a kérdést előtte történt ez.
megszédültem és hőhullámom lett,.
egyszer meg wcére kellett mennem és akkor teljesen rosszul lettem égett a bőröm,és rám jött a hasmenés is hirtelen akkor is szédültem..
közbe meg nem győztem elhessegetni 2 éves lányomat hogy ne bámuljon mi van az anyjával...
nem tudom miért vannak ezek a hirtelen jövő rosszullétek.
2012. aug. 2. 21:22
3/8 anonim válasza:
Ez nálam akkor fordul elő ha bekeményedik a pocakom. A szívem ver mint a gép, engem meg kiver a víz. Nem szédülök, mert általában fekszem ilyenkor (lehet még szerencse is) Neked nem keményedik ilyenkor a hasad?
Szintén 26 hetes kismama. :)
2012. aug. 2. 21:24
4/8 anonim válasza:
Sokszor előfordult,hogy egyik pillanatról a másikra elkezdett nagyon gyorsan verni a szívem,levert a víz és a legrosszabb esetben ájulással zártam a mutatványt.Ülj vagy feküdj le gyorsan és igyál vizet és egyél szőlőcukrot:)
Kitartás!:)
36hetes km
2012. aug. 2. 22:04
5/8 anonim válasza:
Ez nagyon ismerős, terhességtől függetlenül. Elfehéredek, lever a víz, és WC-re kell mennem...sosem sikerült kiderítenem, pedig a férjem ilyen rosszullét miatt, volt, hogy ájulás lett a vége, már többször is kihívta a mentőt... a kórházban csináltak vérképet, de semmi konkrét. Alacsony a vérnyomásod? Nekem 90/60...
2012. aug. 2. 22:09
6/8 anonim válasza:
szia! nekem is alacsony a vérnyomásom, szerintem a magas vérnyomástól inkább csillagokat látnak! Mostanában egyre gyakrabban előfordul velem is. muszáj leülnöm, ma pl.: a boltban egy rekeszre ültem le :D ha nem ülök le viszem a polcot :D bár még hirtelen sohasem ájultam el. csak szédülés, fokozott izzadás, hőhullámok.
2012. aug. 2. 22:36
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat lányok
nem tapasztaLtam volna hogy bekeményedik a pocakom
a vérnyomásom lehet viszont ugrál
mert nekem is volt már 80 / 60...
2012. aug. 3. 08:57
8/8 anonim válasza:
engem is elkap néha, de persze mindig pont akkor amikor lehetetlen leülni, pl. bevásárlóközpont kellős közepén. ilyenkor van nálam szőlőcukor azt bekapom meg leguggolok az egyik pult mellett, és kit érdekel hogy bámulnak... egy kis idő után akkor jobb szokott lenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!