Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 32. hét környékény...

Betöltött 32. hét környékény hogy álltatok a súlygyarapodással? Mennyi az a min. Súly, ami a baba "miatt" van? (baba, magzatvíz, méhlepény. Stb) Innentől még kb mennyi várható?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én +10 kilónál vagyok, de az első 3 hónapban fogytam, mert semmit nem tudtam enni, utána meg örültem, hogy ehetek, ott rontottam el :P Akkor jött fel a 10-ből 6 kiló.. Azóta csak szépen lassan. Remélem a szülésig megállunk a 15-nél.

De a babu már most 2,5 héttel nagyobb, mint az ilyenkor szokásos. Ezzel vigasztalom magam. :)

Azért gratulálok annak, aki csak néhányat szedett fel :))

31 hkm

2012. aug. 3. 08:47
 12/14 anonim ***** válasza:
34 hétben vagyok, eddig 9 kg. A fiammal 18 lett a vége, amiből 14 azonnal lement. Most viszont 4x kapott el a hányás-hasmenés terhesség alatt. Fogytam s a 24. héten 2-3 kg-t, pedig addig csak 5-öt híztam.
2012. aug. 3. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:
A 3. babámat várom,ma töltöm be a 32. hetet,és plusz 6-6.5 kilónál tartok.Normál súlyról indultam.Az elsőnél majd 20 kilót,a 2.-nál 11.5 kg-ot híztam(szintén normál súlyról indultam).Az,hogy mennyi várható,sok mindentől függ:mennyit eszel,vizesedsz-e,mikor bújik ki a baba(nem mindegy,hogy a 37. héten,vagy a 40.-en)
2012. aug. 6. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
30.hét után még simán lehet hizni 3 kilotol-19 kiloig szülésig. szüléskor 9 kilotol-30k iloig normális
2023. okt. 12. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!