Mi okoz feszülő, feszítő érzést a hüvelyemnél?
Figyelt kérdés
A hüvelyemnél érzem és a "másik" helyen is.30 hetes kismama vagyok.Meg pár napja érzem hogy tágulnak a csontjaim ott.Lehetséges?2012. aug. 2. 10:40
1/5 anonim válasza:
medence tágul és a baba gondolom befordul és kezd ékelödni a feje
2/5 A kérdező kommentje:
És ez 30 hetes normális?Vagy korai?
2012. aug. 2. 10:41
3/5 anonim válasza:
hát nekem akkor ékelödött be feszülö érzés medence táj és végbél táj az bizony azt jelenti hogy ékelödik a fej és tágul a medence
4/5 A kérdező kommentje:
De nem korai?És ilyenkor mi van?ilyenkor már nem szabad semmit csinálni?Első baba és tapasztalatlan vagyok!Léci segítsetek....
2012. aug. 2. 10:47
5/5 anonim válasza:
Hat sztem meg kifordulhat a babud,de lehet h nem. Lehet h korainak szamit,de csak mer nem ez az "atlag",nem ez van megszokva. Nekem 35 hetesen fordult be,de ugy is maradt a szentem. De lehet h nincs is befordulva,csak feszul a mehed es meg tagul h nagyobb legyen a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!