A terhességi tesztem széle egyértelműen színesedett, mégsincs csík- korai volt, vagy tuti negatív?
Ma reggeli a teszt, a 11. dpo napon vagyok. Tudom hogy csak csütörtök van, és én csak kedd körül nem várom...
De nem bírtam ki, hátha látok valami halványka vonalkát...:)
De ilyet még nem tapasztaltam. Volt valakinek ilyen tesztje ami aztán erősödött?
Vasárnap tervezem a következőt.
Szia!
Nagyon várjuk ám már, hogy meglegyen a teszt eredménye! Te ne foglalkozz semmivel, mi majd izgulunk Értetek. Te csak pihengess, nyugodtan légy, hogy a Babóka is nyugodt legyen.
Várjuk az eredményt!
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
POZITÍV!!!!!!!!!!!!:))))))))))))
Holnapra megoldom hogy tudjak feltenni róla képet!!!!:)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, úgy látszik, a sok apróság meghozta gyümölcsét!
Holnap a képpel együtt megy majd mindenkinek a privi aki gondolt rám:) És nagyon szépen köszönöm mégegyszer!:)
És akkor a tanulság, ha egy teszt reakcióba lép annál a bizonyos csíknál bármivel, nem hibás, hanem napokon belül pozitív!!!:)
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Alig mertem legördíteni a képernyőt, hogy mégis mi lett az eredmény!
GRATULÁLOK!
Mikor mész orvoshoz? Jaj, de jó. Komolyan, olyan pozitív erőt és lelkesedést adott a napomnak, pedig még dolgoznom kell!
NAGYON GRATULÁLOK MÉGEGYSZER!
A Párod tudja már az eredményt? Mikor küldöd a képet?
Remélem, hogy jól vagytok a Babával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!