Mi lehet ez? 28hetes terhes vagyok, délután óta ha mozgok szúrást/nyilalást érzek a hüvelyemben.
Szeritnem, ha más tüneted nincs, akkor normális a dolog. Nekem 32 hetesen kezdődtek ezek, a baba nyom lefele, a súlya húzza, ezért érzed egyre inkább lent. A szurkálás a hüvelyben, néha végbélben nekem is megvan, és az alhasam szétszakad, a szeméremdombomon lévő "izomok" meg fájnak, mintha izomlázam lenne. Szeritnem nincs baj, de ha aggódsz, nézesd meg magadat.
36 hetes kismama
Tágulsz és a baba is nyom. Teljesen természetes dolog, nem kell aggódnod! Én is így vagyok ezzel már kb. a 24. hét óta. De minden rendben nálam is, zárt a méhszájam, a doki is azt mondja, nincs miért aggódjak. Csak hát eléggé kellemetlen a dolog. Nem akarlak ijesztgetni, de lesz ez még rosszabb is. :-( Van, hogy alig tudok lépni, annyira fáj. De már nincs sok hátra, kitartás!:-)
31 hetes pocakos
nagyon köszönöm az utolsó 3 megnyugtató választ, ma már jobb bár még mindig érzem / kezdem megszokni?/
a méhszájam nem nyíllhat ki?mi van akkor, ha kinyílik és nem tudok róla?
boldog babavárást mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!