A kis pocaklakó Manóka mikor együtt alszunk azt az álmot látja amit én, vagy ő mást álmodik?
Igen látnak, de ezek nem olyan álmok amiket mi élünk meg. Neki még nincs tapasztalata a külvilág felé tehát nem álmodhatja, hogy megkapja az első biciklijét pár év múlva. :) És nem, azt sem látja és nem azt álmodja amit Te, hisz nincs összeköttetésben a kettő. Ő olyan dolgokról álmodik amit a pocakban tapasztal.. A fényekkel, esetleg a pocakban lévő dolgok megérintéséről álmodik. :)
Amúgy érdekes dolog ez. :)
Boldog babavárást! :)
26 hkm
Tuti h nem ugyanazt álmodja a magzat, mint az anya.
Hisz az anya álmát befolyásolja az, ami napközben történt vele, míg a magzatnak nincsenek ilyen élményei, tapasztalatai. Ha viszont te pl. rosszat álmodsz, akkor azt megérzi a magzat is, de ha jót, akkor meg jól fogja magát érezni. Ezért nem mindegy egyébként, hogy úgy általában sokat szorongasz-e vagy optimista vagy. Hogy milyen hangulatban telik a várandósságod, az értelemszerűen kihat a gyermekre is.
Csak azért kérdeztem, mert a minap pont rosszat álmodtam. Egy idegen fickó ránk támadt, és a kicsinket akarta bántani. Én ott küzdöttem, mikor szerencsére az apja ott termett, és megmenekített attól a fickótól. Aztán felriadtam, és odabújtam az apucijához.
Ha eddig is bármikor rosszat álmodtam mindig a páromhoz bújtam, hogy ott megnyugodva tudjak visszaaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!