Akinek nem szabadott híznia már terhesség alatt, milyen diétát kellett követnie?
Én is 160g CH diétán voltam végig, annyival mentem szülni, amennyivel terhes lettem.
R:30g
T:20g
E:50g
U:20g
V:40g
Próbálj kb. 2,5-3 óránként enni, sok nem szénsavas folyadékot inni. A kórházban van dietetikus, segít az étrend összeállításában.
Kenyér helyett zsömle. Üdítők, gyümölcslevek helyett víz, vagy light termékek (szénhidrátmentes)
Tiltólistán van a rizs, tészta, banán, magvasok stb...
Itt a neten ha beírod a keresőbe hogy szénhidráttáblázat nagyon nagyon sok jó táblázatot találhatsz, innen tudsz kalkulálni. Kis fantáziával egész jó kajákat ki lehet hozni.
Én már több éve diétán vagyok IR miatt, egész jól megszoktam. Kismamaként semmi bajod nem lesz ha kihagyod a rizst vagy a tésztát. :) Szerintem ne bicizz, inkább sétálj.
Nem tudom mit jelent hogy túlsúlyos vagy.
Én 172cm-hez voltam 95kiló-ennyivel kezdtem. Az elején étvágytalanság miatt fogytam 5 kilót.
Most a 30ik héten vagyok, ma voltam védönőnél és 91,7 kiló vagyok. Ergo 3al kevesebb még így is mint a kezdő súlyom.
Egy hónap alatt eddig 10dekákat híztam. Most híztam 1 kilót a 26-30ik hétig.
A védönő szerint nagyon sok túlsúlyos kismama jár így. Mert nálunk van miből elvennie a gyereknek.
Aggódtam, de meg kell mondjam a kisfiam így is nagyobb a koránál :) Tehát teljesen jól fejlődik.
Én nem mozgok effektíve, nem sportolok, csak a séta, a kirándulás. Odafigyelni is csak annyit, hogy nem eszek csokit, chipset csak fagyit ha megkívánom, és gyümölcsöt minden mennyiségben.
Ha nagyon rámjön a nassolhatnék akkor csokis műzlit eszek tejjel max. :)
Remélem valamennyit segítettem :)
30+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!