Kb.5 hetesnek kéne lennem, de a petezsák mérete egy 3 hetesnek felel meg! Lehet, hogy elhalt?
Figyelt kérdés
A tesztejeim már negatívak, tegnapi UH-n lettek ezek az eredmények. Kaptam babamegtartó bogyót, de félek, hogy már nincs is baba! Mi a véleményetek? Reménykedjek?2009. júl. 17. 16:59
1/4 anonim válasza:
5 hetesen nekem még petezsák sem volt.nyugi lehet hogy késöbb volt a beágyazódás.
35 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
"tesztjeim már negatívak"
Ez azt jelenti,hogy előtte már volt pozitív is?Bizonyított a terhességed?
Későbbi p.é.-ből lehet kisebb a baba kora,mint ahogy az utolsó mensiből számolják.
De ha voltál dokinál,és azt mondja,hogy 3 hetesnek felel meg,akkor valószínű,hogy később ágyazódott be.De akkor hogy lettek negatívak a tesztek?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, volt pozitiv tesztem, aztán negatívak lettek. Ezért ilyedtem meg, és mentem UH-ra.
Csak középidőben foganhatott, párom akkor volt csak itthon...
Nagyon félek, hogy rossz vége lesz!
2009. júl. 17. 18:11
4/4 anonim válasza:
nekem 3,5 hét (!!!) eltolódás van! Mensi szerint 08,30-ra lennék kiírva, de uh szerint, mind szerint 09,24! ami nem kevés. 8 hetesen mentem először uh-ra vígan mikor mondta a doki, hogy vagy később fogant, vagy kezd elhalni a terhesség. Most 30 hetes vagyok. Nagyon nem akkor volt pé-m mikor kellett volna, azóta, az uh szerint növekszik a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!