Sz.mse kérdése:
Szeretnék tapasztalatot kérni, hogy akik nem kis súlyról indultak mint én 78 kg-al kezdtem a terhességem és 98-al mentem szülni s jelenleg 90 kg vagyok fog lemenni néhány kiló?
Figyelt kérdés
s 9 hónapja szültem, egy napot sem szoptattam várható mikor elindul a kicsim ami nemsokára meg is lesz fog lemenni némi kiló rólam?2012. júl. 28. 18:56
1/4 anonim válasza:
Hááát.... Lányommal 72 kg-al kezdtem, 92-vel mentem szülni. Nagyon hamar lement 16 kg. Én szoptattam 7-8 hónapig, szóval hozzásegített. Ha n em szoptattam volna biztos nem ment volna le. De mivel az energia utánpótlást a sütievésben találtam meg, vissza is jött belőle 8 kg.
2/4 anonim válasza:
en is78kg volta aztán 102vel mentem szülni most 14 hós a kisfiam és 80kg vagyok nem fogyokuráztam csak figyeltem arra hogy mikor mit eszek, ja meg örökmozgo kisfiam mellett néha elfelejtek enni és folyton mozgásban vagyok én is.
3/4 anonim válasza:
Hát magától nem biztos!
Én 97-el jöttem ki a kórházból! 8 hónapos a picim és mivel sajnos nem tudtam szoptatni, már 2 hónapos kora óta sportolok meg diétázom és már 27 kg lement! Még van 15, de remélem max. két hónap alatt az is lemegy!
4/4 anonim válasza:
72 kilóval kezdtem és 90 kilóval mentem szülni. A pici 2 hónapos volt, amikor újra 72 kiló lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!