Hány hetesen kezd el a baba csuklani? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Hétfőn leszek 24hetes és nemtudom hogy ereztem e már vagy hogy milyen érzés2012. júl. 28. 14:03
1/6 anonim válasza:
Hamarosan fogod érezni már :) Ütemes "pukkanások" a hasadban. Nem lehet nem észrevenni. Nekem mikor már nagyobb volt a pocim, az egész hasam ütemesen mozgott :)
2/6 anonim válasza:
Én olyan 28-30 hetesen kezdtem el érezni, és tényleg ütemesen rángatózott a pocim. Mintha te csuklanál, csak a hasadban. :)
3/6 anonim válasza:
Én pont 24 hetesen éreztem először. Ütemes kis rángások, kicsit hosszabb ideig tart(pár perc). Üdv, 38hkm.
4/6 gabszem válasza:
Kb .nekem is akkor kezdődött és naponta többször is csuklott. SZületése után is megtartotta ezt a szokását. Most 6 hónapos és még most is sokszor csuklik
5/6 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy 25 hetesen még nem érezhetem a csuklását, akkor még nem fejlett annyira a tüdeje, és a szervei, hogy ezt a ritmikus mozgást produkálni tudja. Pedig én azt hittem az volt, majd mikor 29 hetesen az igazi csuklást tapasztaltam, rájöttem, hogy amit korábban éreztem az ténylen nem az volt.
35 hkm
6/6 anonim válasza:
erezni nem tudom hogy erzem e, illetve nem vagyok biztoshogy az (26 hetes vagyok) viszont nekem a doki mar 18. hetes ultrahangon mutatta hogy epp csuklik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!