Dr Bay Csaba (Pécs Klinika) milyen orvos?
Ha valakinek van tapasztalata légyszi írjon. Az előző doktort nagyon rosszúl választottam meg és most izgulok, hogy ő milyen lesz, mert eddig csak egyszer találkoztam vele személyesen.
A válaszokat előre is köszönöm!
Akkor rossz volt az infó, hogy a Da Vinci magánklinikán van. Továbbra se vagyok jó véleménnyel róla. Akkor is kidumálta a problémáimat egy családtagnak, akinek semmi köze hozzá. Sose értettem meg, hogy miért mert ilyet tenni. Másrészt valótlan állítani rólam, hogy már kezdetek óta baj volt a vesémmel csak én nem kezeltettem. A leleteimet átnézettem és senki sehol semmilyen eltérést/utalást nem talált, hogy ott probléma lenne. Ha Ő tudta, akkor miért nem szólt, hogy nézessem meg? Szerintem simán figyelmeztetnie kellett volna... és nem másnak kibeszélnie.
Találkoztam olyannal is, aki az első gyerekét nála szülte, de a másodikat már nem. Örül, hogy a sors így hozta...
Másrészt, ha tudta, hogy el fog menni másik városba, akkor miért nem szólt a legelején, hogy nem fogok tudni nála megszülni? Szerintem így lett volna korrekt...
11-es azért te sem lehetsz az az egyszerű beteg...
Ha egy orvos bead egy pályázatot más munkahelyre, nyilván nem fogja azonnal lemondani a betegeit...Ha nem jön össze neki az új munka, akkor kezdje újra a pacientúra kiépítését? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!