Van valaki aki juli 26. ra van kiirva? Kisfi, kislány?
Figyelt kérdés
Az nap lesz a 23. születésnapom 16:45kor : )2009. júl. 16. 16:29
1/10 A kérdező kommentje:
KIsfiu,kislányt akartam irni :) meleg van.... :S
2009. júl. 16. 16:30
2/10 anonim válasza:
Szia!Én julius 28-ra vagyok kiírva,kisfiú.Én azért picit reménykedem,hogy elöbb jön.Neked azt kívánom gyönyörű szülinapod legyen,s az ajándék a babád,hogy végre találkozol vele,a kezedben tarthatod majd!Jó egészséget Nektek!Könnyű szülést!Ja,és nem írtad ,hogy a Te babód fiu vagy lány?
3/10 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem aznap van a névnapom. Én kisfiút várok két dátumom van júl 28. és aug 12. Remélem megkapom a várva várt névnapi ajándékomat és nem csak aug.-ban jön meg a babánk.
Anikó
4/10 A kérdező kommentje:
kisfiu 11-én mult 10 hónapos Balassa Erik :)
2009. júl. 16. 17:27
5/10 A kérdező kommentje:
könnyü szülést és jó babázást nektek!Köszönöm a válaszokat :)
2009. júl. 16. 17:29
6/10 anonim válasza:
en julius 26-ra vagyok kiirva, dupla aldas, egy fiu, egy lany. :)
7/10 A kérdező kommentje:
gratulálok a babákhoz :)
2009. júl. 16. 17:42
8/10 anonim válasza:
Én vasárnapra vagyok kiirva,de Anyukám azt mondta,hogy ö érzi,hogy a névnapján fog megszületni,azaz 26-án. =)
9/10 anonim válasza:
Szia! Én én is jul. 26-ra vagyok ki írva már nagyon várom :) / kisfiú/
10/10 anonim válasza:
Szia!
Én augusztus 2-re vagyok kiírva.kislány
Igazi szülinapi ajándékod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!