Pontosan miért is kell inni a Málna levél teát? Mire jó? És mikortól?
Figyelt kérdés
A dokimat kérdeztem szerinte nem kell de ha inni akarom csak 37.héttől .Eddig 36.ot tudtam!
35+5 vagyok!
2009. júl. 16. 10:28
1/5 anonim válasza:
Szia! Én a 36.héttől ittam, állítólag segíti a tágulást, azért írom, hogy állítólag, mert ittam ezerrel, csak éppen 15 és fél órát vajúdtam mire megszültem merthogy nem tágultam :(
4 hónapos baba anyukája :)
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj szegényke :( de most már akkor is jó:) mert ott a pici:)!
2009. júl. 16. 10:34
3/5 anonim válasza:
Bizony ám, hamarosan neked is ott lesz, kitartást ehhez a nagy meleghez, csodálom a nagy pocakos kismamikat hogy bírják...
4/5 anonim válasza:
Szia.Én is nagyon hittem benne,hogy segít,a 36.héttől ittam napi két csészével,és 21órát vajúdtam,nagyon nehezen tágultam,mire megszületett a kisfiam.Remélem neked segít,próba szerencse,sokaknál segít:D A tágulást segítí,úgy,hogy felpuhítja a méhszájat.
Üdv:10hós manó anyuja
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Hú akkor lehet nem is olyan hatásos :(.
A mandula oljaról mi a véleményetek? A gátat kell vele maszírozni állítólag az is nagyon jó!
2009. júl. 16. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!