Méhszáj seb terhesség alatt? Szülés elött vagy szülés után fogják kezelni? Folyt. Lent.
Szia!
Az orvos dönti el,hogy mikor kezel vele!Ha HPV-d van,akkor azt terhesség alatt lefagyasztják,de ebben is a doki dönt!Igazából méhszájseb nem létezik,hanem a méhszájon levő elváltozásokat hivják igy tévesen.
Biztos,hogy van ilyen irányú bajod?Lehet csak egy kis ér pattanhatott meg a szex közben!Ha ilyen gondod van,akkor tartózkodj a szeretkezéstől egy pár hétig!
Remélem segitettem!Minden jót!
Biztos,hogy méhszáj sebem van,a doki mondta és azt is hogy fagyasztani fogja,csak azt nem mondta,hogy mikor.
Remélem,hogy a méhszáj seb miatt véreztem egy picit és nem azért mert gond lenne a babával.Már előfordult,hogy együttlét után véreztem,de akkor nagyon és akkor is babás voltam csak még nem tudtam róla.
Szia!
És amikor nagyon véreztél,azért megmaradt a baba?Sajnos ilyen esetben máshogy kell megoldani a szexet!Én is úgy voltam az utolsó két terhességemben!
A méhszájsebbel kapcsolatban pedig kérdezz rá a dokidra,hogy mi a szándéka!
Jó egészséget!
Szia!
Gratulálok!Akkor csak óvatosan a házasélettel!Vigyázz magatokra!Jó egészséget kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!