Szabad ülőfürdőt venni ha a vizsgálatnál az eredmény 3100?
Figyelt kérdés
2008. máj. 6. 19:39
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ennyi, nem is kérdeztem a dokit, mert elkenődtem nagyon. De szerintem lehet, mert a középső és a belső zárt, tehát elvileg a babához nem jut fertőzés.
Mennyi idős terhes vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
23 hetes vagyok de miért kenődtél el?
2008. máj. 6. 19:46
3/5 anonim válasza:
Nekem is ennyi volt 28 hetesen.Én azóta is fürdök.Amúgy nincs miért megijjedni,ettől még túl is hordhatjuk.33 hetes kismami
4/5 anonim válasza:
Mert az előző babám is korábban jött, és most is esélyes. Szigorú pihenést javasolt, vagy befektet, de egyik sem működik, mert délutánonként ketten vagyunk a 18 hónapos kisfiammal, apa 23-ig dolgozik. Így a fürdetés, stb rám marad. Jó lenne még vagy 4 hetet kihúzni.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem is aggódok többet.Boldog babavárást és jó egészséget mindenkinek
2008. máj. 6. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!