Oláh vezetéknévhez mondanátok szép lányneveket?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 15:56
11/17 anonim válasza:
Stella, Letícia, Sarolta, Magdolna, Orsolya, Orgona, Dorina, Dorottya, Barbara, Anabella(bár nem tudom hogy létezik-e)
12/17 anonim válasza:
Szerintenm csak egy keresztneve legyen. A kettőt úgyse fogja használni, meg szerintem giccses, ha kettő van.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de már eldöntöttük, hogy csak egy keresztnevet kap. :)
2012. aug. 9. 18:31
15/17 A kérdező kommentje:
Zsófia :)
(korábban írtam, hogy vagy csak Zsófia, vagy Adrienn Zsófia)
2012. aug. 10. 08:42
16/17 anonim válasza:
Az nagyon szep nev. Es jol illik az Olah nevhez. ;)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó! Igyekeztünk olyat "választani", ami illik a vezetéknévhez és nincs romás hangzása... A férjem egyébként ragaszkodik ehhez a névhez, ugyanis anya sokszor mondta nekem ezt a nevet a nevem helyett, csak becenévként, és a páromnak akkor nagyon megtetszett... Ő mindenáron Zsófibabát akar... :)
2012. aug. 10. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!