Mit csináljak, kikészít az anyám?

A legjobb lenne, ha tényleg nem költöznétek oda, még ha úgy sokkal nehezebb is lenne. Inkább te beszélj velük, ne a férjed, vagy esetleg valami közelebbi rokon is felvilágosíthatná őket, akikre esetleg még hallgatnak. Nyugi, nem vagy felelőtlen, mert még nincs orvosod, meg hát ki tudja, hol fogsz szülni? Ha épp vidéken lesztek, nyilván nem fogsz utazni x km-t, csakhogy pl.Pesten szülj.
Nem értem azt sem, miért kellett volna látniuk a házatokat, mielőtt megvettétek. Nem ők adták rá a pénzt, meg különben is. Nyilván ha nektek fontos lett volna a véleményük, akkor kikéritek, de feltételezem nem véletlenül nem történt meg. Felfoghatnák már, hogy felnőttetek.
Én is kakukktojás vagyok az anyósom nevében, mert én nem a nevén hívom még a babánkat. De miért is tenném, még csak ma 20 hetes a picur. Senki sem egyszerű...
Remélem valahogy csak felfogja, hogy nem az ő hülyeségük szerinte kell élnetek.
20hetes kismama

Szia!
Hál istennek nem voltam és leszek szerintem ilyen helyzetben, de szerintem az lenne a legjobb, ha megmondanád a szüleidnek, hogy legyenek tekintettel az állapotodra és ne akarják rád erőszakolni az akaratukat és lássák meg azt is, hogy az unokájuknak mégis csak az apja az akit minden félével ... számon kérnék. Ha te nem kéred számon, akkor ők milyen jogon tennék ezt? Állj a sarkadra és ne hagyd magad befolyásolni negatívan, mert az neked sem tesz jót és a babának sem, ha örlődsz.
Remélem, hogy meg tudod velük beszélni!
És sok-sok örömöt a babához!
9h km

Örülök nek, hogy beszéltetek róla, lehet, hogy többször meg kell majd tenned, hogy leülsz vele és hosszasan elbeszélgettek erről a dologról, de jobb a békesség neked is és a picinek is, főlleg, ha már a gólya meghozza!
Sok kitartást és boldog babavárást!
9h km

Mintha az anyósomról olvasnék. Hidd el, anyukád aggódik érted, csak szarul mutatja ki. Engem anyós az állandó aggódásával és szeretetével meg a nyomulásával akaszt ki, pedig 200 km távolság van köztünk.
Most kell beszélnetek a hozzáállásáról, mert még 20 hét, mire megszülsz, így addigra becsavarodtok tőle! Ne hagyd, hogy rátok telepedjen, és szerintem ne költözz vissza hozzá 8 év után, mert azzal aláírod, hogy te vagy a kicsi lánya, akiről neki kell gondoskodni. Onnantól egy önálló gondolatod se lehet, és a férjeddel való kapcsolatot is veszélyezteted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!