Irnatok olyan eseteket amikor csak az oxitocin erösitette fel a fajasokat? Elötte csak olyan "elviselhetö" volt .
Én túlhordtam mindkettőt két héttel, és mindig oxicyklint kaptam. Nem tom amúgy mikor lettek volna meg...Bár a lánynál állítólag 4 ujjra már nyitva voltam, mikor bementem. Én nem éreztem.
Viszont azt akkor is érzed, hogy keményedik időnként a hasad. Ha ez van, megkérdezed az orvost.
Ha elfolyna a magzatvíz, akkor is be kell menni.
Ha túlhordod, egy idő után befektetnek.
Sziasztok! Köszönöm a valaszokat. Nekem konkretan azt mondta a dokim, hogy szinte eselytelen vagyok arra, hogy magzatviz elfolyasom legyen, mert annyira de annyira lent van mar a buksija ... (igaz, mar a 23. heten beekelödött ebbe a pozituraba) Es talan ugyanezen okbol kifolyolag azt mondta, hogy "ki fug csusszanni", es a hatfajasokra figyeljek oda, ha jön 3-4, megha nem is tul erös, akkor maris induljunk. A korhaz fel ora kocsival tölünk, ugyhogy teljesen fel vagyok spanolva, hogy mikor hivjam a ferjemet, hogy azonnal jöjjön haza ertem, nehogy a kocsiba vagy meg itthon megszüljek ... A mehszajam mar kb. 3 ujjnyira nyitva, szedem a homeos bogyokat, meg a malnalevel teat is iszom, plusz a gatmasszazst is ket naponta bevetem, ugyhogy en valoban pikk-pakk szülesre szamitok, de nehogy valoban olyan villam gyors legyen, mint ahogy a doki riogat...
Legszivesebben befeküdnek a korhazba ...
Drukkolok mindenkinek, hogy szep es gyors es gyönyörü szülese legyen. Es persze egeszseges babaja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!