Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy túl sokat,...

Van olyan, hogy túl sokat, túl intenzíven mozog a baba?

Figyelt kérdés

Második terhességem 27. hetében járok.

Kicsit ijesztő a számomra, hogy mennyit mozog ez a csöppség a pocakomban. Az első terhességhez képest rengeteget, és sokkal intenzívebben érzem.

Létezik olyan, hogy esetleg már túl soknak számít, esetleg valami bajra lehet belőle következtetni?

Bocsi a hülye kérdésért, de tényleg ijesztő...

2012. júl. 22. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
sztem nem. nekem mindkettő nagyon sokat mozgott, de a második meg csuklik minden nap legalább egyszer, de inkább kétszer, sőt valamikor háromszor is. ez nagyon furcsa, mert az első ilyet nem csinált, de nem hinném, hogy gond lenne. mint ahogy a sok mozgás sem.
2012. júl. 22. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Vannak aktívabb babák, szerintem amiatt ne aggódj, hogy sokat mocorog. Az lenne a baj, ha nem ficánkolna...

Szép babavárást! :)

2012. júl. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!