Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan alakíthatnám át maganak...

Hogyan alakíthatnám át maganak a kismama farmeromat?

Figyelt kérdés

van egy egyenes szárú, tök unalmas, egyszerű kismamafarmerom.szeretném hordani ilyen melegben is, de vhogy szellősebbé kellene tennem.

ha vágnék rajta összevissza kisebb nagyobb \'csíkokat\' :-D szerintetek úgy jólenne?

hogy tudnám úgy csinálni h tuti ne rontsam el?

de egyéb ötletekre is kíváncsi lennék...köszii

33 hetes kismama

2009. júl. 15. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:

szia! Bár kismama nem vagyok de ötletem van:) levághatnád halásnadrágnak és (ha elég sok időd van)akkor szerintem úgy is megoldható lenne h varrsz az aljára körbe cipzárt és akkor hosszúra is lehet alakítani!

Remélem jó tipp volt!

Boldog babavárást!

19/L

2009. júl. 15. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszerűen levághatod a szárát, halásznacinak vagy rövidnacinak. De lehet még jól jön az hogy hosszú. A kínaiban vettem pamut buggyos térdgatyát, ami nagyon laza, és tökéletes a hasamra is. 1400Ft körül volt. És természetesen terhesség után hordhatom tovább.

Boldog babavárást!

28 hetes pocakos

2009. júl. 15. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!