Szerintetek nem gond?
:) Nem azért mondtam, nem kell bocsánatot kérned, nem vettem magamra, meg amúgysem gáz :) De amúgy valóban sokan okosan leírnak mindenkit minden szrnak, de olyan stílusban, hogy csak pislogok, és közben lehet, hogy semmi tudásuk nincs hozzá.
Olvastam itt valahol, pl a toxo vírusnál, hogy valaki kioktatott valakit, hogy a toxo a macskaürülékben van és a nyers hús az tök más, azt nyalogatni is lehet, és, hogy a gyümölcsöket se mossák vidéken azon sincs vírus, stb stb.. Csak mert meggyőződése, hogy igaza van, félre tájékoztat.
Itt nem ez volt, csak tényleg mindenki más és ezért mondom, hogy itt vélemények vannak (kérdés az, hogy szerintünk nem gond-e) és tapasztalatokat írunk le. Az, hogy gond-e, majd kiderül.. Én parázós vagyok, inkább elkerülöm ezeket a dolgokat :D Szerencsére a párom is kicsit aggódós, így nem erőltet rám semmit, ha én nem akarom, mert aggódom. Mert tudja, hogy nem tenném szívből! :) Így is, 10 hetes a babám, és annyira várok minden UH-t, hogy ugye él...? De egyelőre nagyon szépen növöget :)
Jó babázást mindenkinek, pocakon belül és kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!