Mi a véleményetek a nyíregyházi Dr. Benedek Józsefről és Dr. Kornafeld Jánosról?
Benedek egy állat már bocsi. A munkatársai sem szeretik. Mikor 33 hetesen állandósultak a keményedéseim és bementünk a dokim nem volt bent ő volt ügyeletben és úgy megvizsgált hogy azonnal elment a nyákdugóm és majdnem jobban fájt a vizsgálat mint a szülés.
Kornafeld keze alatt is voltam most nemrég a második babámmal, mert ha az én dokim nem volt bent mindig őt kerestem fel mert nagyon jó szakember. Azért nem nála szültem mert ő inkább a menopauza területén profi.
Én nem úgy hallottam a nővérektől meg a szülésznőktől hogy hozzá járnának pedig 2 hónapig sajna a kórházban voltam és mindegyiknek megvolt róla a véleménye.
Én is kibírtam a vizsgálatot csak a gyerekem látta kárát...
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon sajnálom, h ilyen sokáig kórházban kellett feküdnöd, remélem nincs semmi gond a gyermekeddel. Azért nem priviben írok, mert szeretném, ha más is tudná, h ennek az embernek köszönhetjük az életünket. Atóniás lett a méhem szülés után és az ő villámgyorsaságán múlt, h nem véreztem el, de sajnos a méhemet ki kellett venni. Egyébként közel 20 éve dolgozok szülésznőként, tehát tisztában vagyok azzal, h erre nem lehetett felkészülni, ezt senki sem tudhatta előre, itt már csak életet lehet menteni. Én csak hálával tudok gondolni rá, mert van egy gyönyörű szép gyermekem és egy édesanyja, aki remélhetőleg fel is nevelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!