Volt valakinek ilyen? Barnázás, esetleg kevés vérzés.
Ma voltam sztk-ba hüvelyi UH-on, a mensi szerint 6 hetesek vagyunk, a Drnő mondta, hogy petezsákot lát, ez az UH alapján 4-5 hetesnek felel meg! Tegnap este viszonylag nagyobb mennyiségű barna kocsonyás szerű váladék távozott (term. mondtam neki). Mire hazajöttünk, elmentem pisilni véreztem. Felhívtam, mondta, hogy feküdjek, ha görcsölnék, erősebb lenne a vérzés ügyelet! Azért felhívtam a dokit akinél a Kisfiamat szültem, Ő ugyanezt javasolta.... Szóval az itt a kérdés, hogy járt már e köztetek valaki így és nem volt semmi baj utána? Ha igen mit mondtak az orvosok mitől lehetett?
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a második terhességemnél barnáztam és véreztem az elején. Az SZTK-ban kiröhögtek, hogy mit akarok ilyen fiatal terhességnél, ha el akar menni, úgyis elmegy. Elmentem egy magándokihoz, aki felírta az Utrogestant. Most múlt egy éves a kislányom!
Remélem, nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!