32 hetesen teljesen nyitott méhszájjal lehet szexelni? C:2211 az eredményem, de nem mondott semmit a doki, csak a sok pihit.
Hallottam hogy a spermában oxitocin van, ami megindíthatja a szülést, de ha gumival csináljuk?
Úgy lehet?
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
itt nincs olyan amit irtál...
biztos hogy az az érték? amugy szerintem már nem kéne sexelned mert az beindithatja a szülést..
Ha a doki nem tilt, lehet szexelni. Igaz, van egy ilyen nézet a spermáról, de nem bizonyított. Ha gumit használtok, ez kizárva, tehát nincs vész.
A szexet is csak óvatosan, bár az orgazmus okozhat összehúzódásokat, nem maga a szex.
ÉS koránt sem biztos, hogy előbb szülsz, de jobb vigyázni, sokat feküdni, hogy ne terheld a méhszájad.
És persze, hogy van ilyen érték:-)
A 4 szám bármilyen kombinációja életképes...
14:37es vagyok...nem igazán értem hogy ez az érték mit jlenethet mert még a kereső sem ad ki rá olyan oldalt ahol erröl irnának..
aki irta hogy létezik az honnan tudja? és ha azt mondod h van ilyen akkor szerinted mit takar ez az érték? tudtok olyan oldalt ahol ez le van irva?már én is nagyon kiváncsi lettem rá :)
megint én 14:37es...wzt irják ott ahonnan kimásoltam a meghatározásokat
A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :o)
Szia.
Én 32 hetes vagyok,és épp pár napja mondta a doki hogy 2111 az értékem,és még be is akart fektetni a 36. hétig,de megbeszéltük hogy itthon fekszek.NON-STOP,csak wcreés fürödni kelhetek fel,tégla az ágy alatt!Legalább a 36. hétig így kell lennem.Hát durva,de a babáért.....
Csodálom hogy neked nem mondtak semmit.
Ilyenkor már kevés a pihenés,persze mindenki más,reméljük még vagy 4 hétig nem szülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!