Kinek miben külömbözött 2 terhessége? Melyik volt könnyebb és mivel? Hol helyezkedett el a méhlepénye (placenta)?
Az első terhességemnél semmi bajom nem volt (hányinger, émelygés, ilyesmi). A szülés kb 20 órán át tartott, de viszont nem fájt annyira, mint amennyire beharangozták. A mostaninál voltak rosszulléteim, bár nem reggel, hanem délután, de borzasztóak voltak, ráadásul székrekedés is kínoz. A placenta hátul volt az elsőnél is és most is ott van.
Remélem a szülés most gyorsabban fog menni!!
Szép babavárást!!
30 hetes kismami
Szia!
A tüneteket nézve ugyanolyan a 2. terhességem, mint az első. Most is lányt várok, és a 6-20. hétig jellemzőek voltak - napi rendszerességgel - a nagyon erős rosszullétek, hányás, hasmenés, erős nyáltermelés, és végül a kiszáradás.
Az első könnyebb volt elviselni, mert nem kellett mással foglalkoznom, mint magammal, most viszont itt van a 3,5 éves lányunk, akit természetesen nem lehetett figyelmen kívül hagyni. (Félreértés ne essék, nem is akartuk, és a férjem a zűrös időszakban mindent megoldott, le a kalappal elötte.)
Ez a babaóca hamarabb jön a jelek szerint, az első napra pontosan érkezett, most úgy néz ki, hogy az augusztust nem várjuk meg (08.06-ra vagyok kiírva). A külső méhszáj 1 hónapja már kinyílt, az ,ostanra rendeződött, de maga a méhszáj már felpuhult, szóval közeleg az idő.
Röviden ennyi!
Üdv!
Szia!
A tünetek terén az előzőnél enyhébb émelygéseim voltak, napra pontosan 6-12 hétig tartott. 18 hetesen elkezdett kinyílni a külső méhszájam, és keményedett a pocakom. Végig tele voltam energiával, tudtam aludni is. A lepény mellső fali volt.
40+4 voltam, amikor szültem, indította a dokim és 20 perc alatt fájások nélkül meglett a babóm.
A mostani terhességemnél hányinger 6-12hétig, majd a 12.héttől tart az émelygés még most is. Méhszájam a 9.héttől 2110. Nagyon fáradt vagyok, alig van erőm és nem tudok aludni, csak napi 4-5 órákat. Ideges és türelmetlen vagyok.Sokkal rosszabb ez a terhesség, mint az előző. De nem baj, megéri:)
Lepény hátsó fali.
Ja, és az előző is fiú, és a pocaklakó is:))
16 hós anyuka
21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!