Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom, hogy ami pocakom...

Honnan tudom, hogy ami pocakom van most 17 hetesen, az már nem csak felfúvódás? (kép)

Figyelt kérdés

a baba szívhangját még mindig csak a szeméremcsontom felett 1-2 cm-mel tudom befogni és ha mozog,akkor azt is csak ott lennt érzem még!ez már lehet az a pocak?vélemények?

[link]

2012. júl. 19. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Megítélésem szerint ez már terhes pocak. :)
2012. júl. 19. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Hááát, ilyenkor még olyan "hájas pocakok", már ha érted, nem bántásból :)

Igazán látszódni csak a 20ik hét után jóval fog. Ezt még bárki összekeverheti a hízással.

28hkm

2012. júl. 19. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Reggel látszik igazán,hogy mekkora a pocak.
2012. júl. 19. 13:24
 4/10 A kérdező kommentje:
hát eddig olyan 5 kg szedtem fel,de meglátásom szerint talán oldalra több ment!igazából én sem vagyok biztos benne,hogy mikor is kellene már látszódnia...másoknak képek láttán már olyan szép gömbölyűcske...titkon reméltem,hogy hátha az enyém is alakul már... :(
2012. júl. 19. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:

9 hónaposan téli kabátban nem látszott nekem :-)

a kép alapján akár elhízás is lehet

bocsi :-)

2012. júl. 19. 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nemsokára megindul :) Én is mindig nézegettem, most meg már :)Az enyém is olyan volt az elején mint a hájas has, bár Én felesleggel kezdtem, de szerencsére azóta nem híztam semmit.

Csak, hogy megnyugodj, megmutatom az enyém fejlődését :D

18hetes:

[link]

21hetes:

[link]

23hetes:

[link]

25hetes:

[link]

28+4hetes, mai:

[link]

Ha megnézed nekem is a 25ik héttől ugrott látványosat.

Boldog babavárást!

28+4hkm

2012. júl. 19. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a bíztatást utolsó!nekem ráadásul hátrahajló méhem van és már úgy szeretném olyan igazi kismamásan simizni a pocakom! :) na de majd akkor 1-2 hét múlva már talán nem csak "hájnak" nézik a pocakom! :)
2012. júl. 19. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:

simizni már most is lehet...

ha zavar h nem látszik akkor kispárna :-))

én örültem h nem látszik utáltam a hülye kérdéseket és h mindenki tapizni akart brrrr....

2012. júl. 19. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 4. terhességem és 7. hét környékén járok még csak de én látom már a változást:-) Persze ez más szábára láthatatlan még, de pl. a nacik szorítanak....Azt hallottam minél többedik terhesség annál előbb látszik:-) Az elsőnél később, 2-3 hét és kismamis formád lesz neked is:-)
2012. júl. 19. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem szerencsére egyikkel sem látszódott annyira :-)

3 gyerek van

leginkább talán a 2.-kal volt a legnagyobb pocakom

2012. júl. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!