31 hetes vagyok. A hasam felső része feszül, és tompán fáj. Volt valakinek ilyen?
Nem érzek állandó fájdalmat, de mikor görnyedten ülök, hajolok, vagy fel szeretnék állni, tompa fájdalmat érzek a hasam felső részén. (enyhe izomláz szerű fájdalom)
Beszéltem a védőnőmmel, és szerinte valami lehetetlen pózt vett fel a baba, és azt érzem. Osztom a véleményét, mert mikor nagyon kellemetlen, akkor ki is van nyomva valamije a kis úrfinak.
Dokihoz holnap megyek!
Nekem szúrni szokott,de gondolj csak bele így is milyen kevés hely jut a szerveidnek. Sokszor ha görnyedten ülök,akkor a mellem alatt érzem a babám,ebből gondolom,hogy a lényeg,hogy ő elférjen :) az,hogy Neked ez esetleg baromira kellemetlen,az le van tojva :) szokj hozzá,ez már csak rosszabb lesz. És próbálj úgy ülni,hogy hátradőlve,kényelmesen,ne görnyedve. Jobbulást,boldog babavárást!
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!