Keményedések 19 hetesen normálisak?
Figyelt kérdés
19 hetes ikerterhes kismama vagyok. Van már egy kisfiam, szóval második terhesség. Elég sokat keményedik a hasam, de érdekes, hogy főleg akkor, ha fekszem. Szedek Panangint napi 3*1-et. Normális dolog ez? Kb. naponta 5-6* keményedik be a hasam, de legtöbbször fekvő helyzetben. A dokim nagyon "természetesség párti", ezért még nem nézett soha kézzel méhszájat. Baj lehet ebből?2012. júl. 19. 09:10
1/2 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki,hogy napi 10 keményedés a normális. Magnéziumot szedsz? Azt szokták adni keményedésekre. Nekem 19hetesen már volt keményedésem,mondjuk az én pocimban csak egy babuka van.
Minden jót Kívánok Nektek,és Boldog Babavárást!
29hkm
2/2 anonim válasza:
sztem korai még, hogy keményedsz. a pananginban nem sok a magnézium, szedj inkább magne b6ot. mióta keményedésekkel bementem a kórházba 29 hetesen, azóta 3*2t kell szednem belőle. én lehet, hogy elmennék másik dokihoz, hogy megnyugodjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!