Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Majd beleorulok hogy nem...

Majd beleorulok hogy nem tudom milyen nemu babam lesz:D van meg valaki igy?

Figyelt kérdés
ez a 8. het, persze hogy nincs honnan tudni meg. annyira kivancsi vagyok. 2 het mulva megyek ellenorzesre, tudom hogy akkor sem fogjak meg megmondani...van mar egy kislanyom, most szuleimnel van tolem 200kmre, nyaralni, nekem dolgoznom kell, ferjem kulfoldon, csak ez jar az eszemben, a baba neme es az hogy egeszseges e. es mar szeretnek vasarolgatni is, foleg ha kisfiu minden kell, mert csajos cuccaink vannak csak. olyan hosszu az a par het amig kiderulhet fiu e vagy lany...

2012. júl. 18. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
mért őrülsz bele? ÉN a szüléskor tudtam meg hogy fiú lett. Egész 9 hónapig mindig úgy feküdt a hasamban hogy nem lehetett megállapítani. Egyik héten lányt mondott másik héten fiút. Én éreztem végig hogy fiú lesz, de biztos sosem voltam benne. Inkább idegeskedj hogy ne legyen semmi baja, tök mindegy hogy kukija van vagy nunija. Biztos a lányos cuccok között is akad olyan ami uniszex, az első héten majd azt adod rá. Nagy dolog.
2012. júl. 18. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 17.hetes és még nemtudom milyen nemü lesz a babám de már nagyon kiváncsi.19.héten megyek uh-ra de még talán ott sem tudom meg,majd meglátom :)
2012. júl. 18. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nővérem 27 hetes és még nem tudja mert vagy ugy fekszik hogy nem látszik vagy ugy hogy a két kezével eltakarja..mintha fogná mertszégyenlős:) neki van egy fia már de most ugy érzi lánya lesz..ő is igy van mert nekem is fiam van csak fiu cuccaink vannak és ő is szeretné már tudni..na meg névvel készülni:)
2012. júl. 18. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 23 hetes vagyok és még nem tudom a babám nemét. Mindig takarja magát, pedig már én is kíváncsi vagyok. De van egy olyan érzésem, hogy fiú lesz.:)
2012. júl. 18. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én sem a 12 heti uh-on, sem pedig a 20. hetin nem tudtam meg, mert takarta magát a babám. Akkor már türelmetlen voltam, nem tudtam várni még 2 hónapot, úgyhogy elmentem a 24. héten 4D-re és ott egyből megmondták, hogy kislány lesz :)! Azóta a sima 2D-n is simán lehetett látni a nemét.

38hkm

2012. júl. 18. 15:30
 6/7 A kérdező kommentje:
na jo, kicsit eltuloztam,nem fogok emiatt megorulni, de nagyon foglalkoztat es szerintem termeszetes. nagyon de nagyon kivancsi vagyok. igen, neven is kell gondolkodni, multkor is a szuloagyon dontottem el mert kicsit elobb jott es azt hittuk meg van idonk! nekem nagyon fontos hogy tudjam minek szolitsam, hogyan emlegessem, a pocaklako megnevezes nekem nem szimpi, inkabb kisfiam vagy kislanyom:D
2012. júl. 18. 17:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azota mar 2.5 eves a kisfiam. A kovetkezo babanal nem fogok a neme miatt idegeskedni, sokat valtoztam az utobbi 3 evben es tudom, nem ez a legfontosabb!
2015. okt. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!