Pécsen dr. Labossa Gusztáv hol rendel?
Kedves 7-es válaszoló!
Sajnálom, hogy így jártál, és remélem, hogy a következő babával minden rendben lesz!
Ettől függetlenül én szívesen meghallgatnám a doki szemszögéből is a szülésedet, mert nekem ez a történet valahogy nem kerek. :$
Labossa doktor kísérte végig a terhességemet, nála szültem, és azt kell, hogy mondjam, nála figyelmesebb, kedvesebb és türelmesebb orvossal nagyon ritkán találkozok. Rendkívül nyugodt ember, és bármi probléma akadt - pedig volt szép számmal - a terhesség során mindig higgadt maradt és megnyugtatott, nem legyintett a panaszaimra, hanem utánajárt, hogy mi okozza és ha szükséges volt orvosolta azokat.
Azóta is hozzájárok, és most, 8 hónappal a szülést követően is ugyanolyan figyelmes és segítőkész, szóval nem a pénz motiválja. Összességében én csak jót tudok róla mondani és nagyon örülök, hogy végül őt választottam és bárkinek jó szívvel ajánlom őt :o)

Kedves Utolso! Nagyon sajnalom, hogy elvesztetted a babat. :(
En azt mondom, a leheto legjobb kezekben vagy Labossa dokinal. Kedves, emberseges es alapos. Kerdezz tole batran! Bar neki megvan az a jo szokasa, hogy magatol is elmond mindent, nem kell harapofogoval kihuzni belole a dolgokat :)

Hogy vagy 14-es? Beszéltél a dokival?
Te tudod, de azért elmondom, hogy 2 császáron, egy ciszta műtéten és egy egészségügyi küreten vagyok túl. Egyszer sem volt hőemelkedésem és lázam se a négy műtét után, pedig mindkétszer "benn turkáltak".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!