25 hetes kismamik, hogy érzitek magatokat? Fáj valamitek? Van már tejcitek? Hol fogtok szülni? Mi lesz a baba, és mi lesz a neve?
De kis undi vagy...szegény nem nyavalyog, csak megosztotta miket tapasztal, és hogy hogyan érzi magát, és érdekli már ennyi idős kismamik hogyan vannak.
Egyébként kérdésedre válaszolva én még csak 23+4hetes vagyok, de a derékfájás már első perctől megvan(bár nálam a magyarázat, hogy még egy éve sincs hogy gerincsérvvel műtöttek)ami nem kellemes, mert néha járni sem tudok, tejcsi nincs a picurka elég sokat mozog szerencsére főleg ha megpihenek, bár amikor főzök akkor is elég aktív és csak kajcsi után nyugszik meg. Nekem még eddig minden uh fejfekvésű volt amikor nézték. Debrecenben fogok szülni, kisfiú lesz és Bálint lesz a neve. Boldog baba várást:)
Nekem nem fáj semmim:-) A pocaklakóm nagyon aktív:-) Még nincs tejem,de azt mondta a doki,hogy van akinek szülés után indul be,úgyhogy emiatt nem izgulok. Én még nem tudom mi lesz a pici neme,mert eddig nem mutatta,de remélem jövő héten uh-on kiderül,ha nem akkor 3 hét múlva 4d-sen már tuti megtudom. Én Sátoraljaújhelyen fogok szülni,várható időpontom okt.22.
Jó babavárást!:-)
27 hetes vagyok, tapsztalatok: leszakad a derekam (kaaszkorom óta lumbágós vagyok, tejcsi nincs, a babám izeg mozog és nagyon élvezem, még farfekvéses, de nem izglok van ideje megfordulni, pisilésben lepipálok egy versenylovat, dinnyéből sosincs itthon elég, a savam pedig az egekben (vagy hajas baba, vagy szőrös, mint egy kismajom).
A születésnapomra vagyok kiirva, októberben szülök Szolnokon. A nemét még nem tudom, de a nevek megvannak: Gergő vagy Georgina.
Szerintem sem nyavajogtál! Tuti, hogy a legtöbb "tünet" csak fokozódni fog, de amikor végre átöleljük a kisanyalkénkat ezek az emlékek elhalványodnak és megszépülnek!
Boldog babavárást és babázást mindenkinek.
Szia.Én október 26 ra vagyok kiirva....!!
Meg lehet bolondulni ebben a melegben............!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!