Lehet érezni azt ha kinyílik a méhszáj? Ha megyek NST-re akkor ott megvizsgál a doki vagy honnan fogja tudni hogy kinyílt-e már, mert a 36hetes vizsgálatnál nézte meg akkor C1000 volt, de most honnan tudom hogy milyen?
Szia!
A C1000 azt jelenti,hogy nyitva vagy.Ha mész Nst-re,valószínű meg fog nézni,de ez is néha orvosfüggő.Azt mondják nem mindenki érzi,ha kinyilik a méhszáj,mondjuk én olyan tüneteket észleltem,amiket elmondtak arról,mivan ha kinyílik,és nem nyíltam még ki.34hetes km
Hát, azt nem tudom megmondani, hogy milyen érzés, ha kinyílik a méhszáj, mert még nem éreztem. Mindenképpen vizsgálattal tudja csak a doki megállapítani (szerintem). De az értékek magyarázatait ide másolom neked:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Tehát a legutóbbi eredményed szerint, a méhszájad zárt, a méhnyakad viszont megrövidült 1 újnyira. Nekem is ez volt az értékem a 31. héten, be is paráztam egy kicsit, holnap megyek ismét a 33. héten. Én is izgulok, mert közben belenyilal alul. Arra nem tudok válaszolni, hogy NST előtt megvizsgálnak-e, mert nekem még nem volt, és első baba. De talán valaki tud okosabbat. üdv, 33 hetes kismama
Szia!Én 30hetesen mentem a dokihoz sok haskeményedésre panaszkodva,megvizsgált és kinyílt a méhszáj CI:3100 volt akkor az értékem,nekem a sok keményedéstől nyílt meg azt mondta,azóta 33 hetesen voltam CI:2100 lett,nem nyílt tovább,csak a méhnyak rövidült,magnéziumot kell szednem!
Boldog babavárást
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!