Egy terhes nő otrombának érzi magát, ha meglát fiatal, csinos csajokat?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz átélni, hogy neked a gyermeked a fontosabb, nem pedig az, mas nőkkel rivalizálj? Vagy ez jön magától?2012. júl. 17. 08:38
11/15 anonim válasza:
Alapjáraton se szoktam rivalizálni más csajokkal. Nem mondom,hogy nem nézem meg őket, ha látok rajtuk valami cuki ruhadarabot, de tudom, hogy mi áll/illik hozzám. Van, ami nekik jól áll, rajtam meg pocsékul, de ennyi. Várandósan viszont sokkal szebbnek látom magam,híztam egy kicsit,ami rám fér nagyon. Igyekszem kihozni magamból a legtöbbet csinos kismama ruhákkal...
12/15 anonim válasza:
Hát igen, így utólag végiggondolva kicsit otrombának éreztem magam. Láttam csini csajokat, régen én is az voltam. De az vigasztalt, hogy most még a baba a fontosabb, utána valahogy visszafogyok. Most, hogy már pár napon belül egyéves lesz, talán sínen vagyok a visszafogyást illetően :)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nagyon kevés önbizalmam van, főleg a kis cicik miatt, utálom, hogy nem vagyok csinosabb. A környezetem csinosnak tart, edző vagyok egyébként, de nehéz a súlyomra ügyelni, 1-2 kilengés, és oda az alak. :( Felek mi lesz velem terhesen. Még nem vagyok, de mar megfordult a fejemben. Igaz, ahhoz olyan pasi is kellene, aki mellett igazi bombanőnek érezhetném magam. De ezt ő nem adja meg nekem.
2012. júl. 17. 12:54
14/15 anonim válasza:
IGEN! Soha nem rivalizaltam mas nökkel, az önbizalmammal nem volt gond, viszont amiota terhes vagyok legszivesebben zsakot huznek magamra! Bar csak en erzem a valtozast (15. het), meg a szemkontaktust is kerülöm a ferfiakkal mert biztos vagyok benne h ocsmanynak gondolnak :( :( :(
15/15 anonim válasza:
Nagyon kevés kismama érzi magáát 9 honap alatt,otronbának,emrt nem tud ugy öltözni mitn fiatalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!