A hüvelyi Uh-t és a rákszürést megcsinálják egyszerre?
Figyelt kérdés
Menyibe kerülhet a kettő egy magánorvosnál?2012. júl. 16. 16:51
1/7 anonim válasza:
Meg, én 10ezret fizettem az első UH-n a 6. héten.
(vidék) Tgondozás+kolposzkópia+Uh+rákszűrés
2/7 anonim válasza:
Igen.
Az én dokimnál 14e ft a 2 együtt. Budapesten.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
És ha csak Uh-t kérek akkor is annyi?
2012. júl. 16. 17:30
4/7 anonim válasza:
Nekem hüvelyi uh+ rákszűrés volt 12 ezer. Ha csak uh-t kérsz az kevesebb talán 2 ezerrel. De szerintem a terhesség elején kötelező megcsináltatni a rákszűrést.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért akartam külön mert a barátom is be akart jönni velem :)
2012. júl. 16. 18:00
6/7 anonim válasza:
Ha be akar menni, az sem jelent semmit - nálunk a férjem minden vizsgálatnál és Uh-nál bent volt, sőt most már mivel 2. baba lesz, őt is behozza.
Paraván mögött vagyunk, és a falon nézi a monitort, de sosem zavarta a hüvelyi UH látványa. Ennyi kellemetlenség kibírható az UH miatt. :)
Amúgy a dokimhoz rendszeresen párok jártak be, ezért vittem magammal a férjem én is.
1. voltam.
7/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Az én párom minden egyes alkalommal bent volt velem. És mindegy egyes alkalommal nem csak hasi uh volt, hanem ott alul is vizsgált, nézte a méhszájat. Párom persze ezt nem premier plánba látta, a fejem vonalában ült kb 2 méterrel arrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!